Насладете се на ароматен и пухкав кекс, приготвен с био сок от червена ябълка Frumbaya, който придава естествена сладост и свежест.
Лесна и вкусна рецепта, идеална за всяко време на деня. Опитайте кекса и внесете малко плодова магия в своята кухня!

Необходими продукти за Кекс с Био сок от червена ябълка Frumbaya:
За тестото:
- 2 яйца
- 1 1/2 чаена чаша кокосова захар
- 1 чаена чаша олио от гроздови семки
- 1 чаша добре узрели банани, намачкани с вилица ( около 3 големи банана )
- 1 чаена чаша Био сок от червена ябълка Frumbaya
- 1 чаена лъжичка сода бикарбонат
- 2 чаени чаши пълнозърнесто пшенично брашно
- 100 г стафиди
- 3/4 чаена чаша нарязани орехи
Още:
- 1 шепа орехи, нарязани, за поръсване отгоре

Инструкции за приготвяне на Кекс с Био сок от червена ябълка Frumbaya:
- Загрейте фурната на 180°C. Застелете с хартия малка дълбока форма за печене (20 х 30 см).
- В голяма купа разбийте яйцата с кокосовата захар до пухкава смес.
- Добавете олиото, намачканите банани и ябълковия сок. Разбъркайте добре.
- Сложете содата и отново разбъркайте.
- Прибавете пълнозърнестото брашно и смесете, докато получите гладка, хомогенна смес.
- Добавете стафидите и орехите и внимателно разбъркайте с шпатула.
- Изсипете сместа в подготвената тава и загладете повърхността.
- Поръсете отгоре с допълнителните орехи.
- Печете около 55–60 минути или до суха клечка.
- Оставете кекса да изстине напълно, преди да го извадите и нарежете.

Био сок от червена ябълка
🍎 семейна доза здраве от природата!
Сочен, сладък и естествено ароматен – този сок от червени ябълки е направен за споделяне.
