Кекс с Био сок от червена ябълка Frumbaya

Кекс с Био сок от червена ябълка Frumbaya

Насладете се на ароматен и пухкав кекс, приготвен с био сок от червена ябълка Frumbaya, който придава естествена сладост и свежест.

Лесна и вкусна рецепта, идеална за всяко време на деня. Опитайте кекса и внесете малко плодова магия в своята кухня!

Кекс с Био сок от червена ябълка Frumbaya

Необходими продукти за Кекс с Био сок от червена ябълка Frumbaya:

За тестото:

  • 2 яйца
  • 1 1/2 чаена чаша кокосова захар
  • 1 чаена чаша олио от гроздови семки
  • 1 чаша добре узрели банани, намачкани с вилица ( около 3 големи банана )
  • 1 чаена чаша Био сок от червена ябълка Frumbaya
  • 1 чаена лъжичка сода бикарбонат
  • 2 чаени чаши пълнозърнесто пшенично брашно
  • 100 г стафиди
  • 3/4 чаена чаша нарязани орехи

Още:

  • 1 шепа орехи, нарязани, за поръсване отгоре

Кекс с Био сок от червена ябълка Frumbaya

Инструкции за приготвяне на Кекс с Био сок от червена ябълка Frumbaya:

  1. Загрейте фурната на 180°C. Застелете с хартия малка дълбока форма за печене (20 х 30 см).
  2. В голяма купа разбийте яйцата с кокосовата захар до пухкава смес.
  3. Добавете олиото, намачканите банани и ябълковия сок. Разбъркайте добре.
  4. Сложете содата и отново разбъркайте.
  5. Прибавете пълнозърнестото брашно и смесете, докато получите гладка, хомогенна смес.
  6. Добавете стафидите и орехите и внимателно разбъркайте с шпатула.
  7. Изсипете сместа в подготвената тава и загладете повърхността.
  8. Поръсете отгоре с допълнителните орехи.
  9. Печете около 55–60 минути или до суха клечка.
  10. Оставете кекса да изстине напълно, преди да го извадите и нарежете.
Био сок от червена ябълка

Био сок от червена ябълка

🍎 семейна доза здраве от природата!

Сочен, сладък и естествено ароматен – този сок от червени ябълки е направен за споделяне.

Купи сега

Shopping Cart
Scroll to Top